"Help onze veteranen en hulpverleners in nood een beter leven te krijgen"

Wil je meehelpen om veteranen en hulpverleners met PTSS een beter leven te bieden? En daarmee niet alleen hen, maar ook hun families indirect te helpen? Geweldig, we zijn je nu al onwijs dankbaar!

Met een donatie draag je bij aan:

  • De invulling van de programma's van Surfivor zodat deelnemers de juiste ondersteuning en begeleiding krijgen in en buiten het water, zodat ze kunnen overnachten, eten en de materialen hebben om te kunnen surfen.

  • Stichting Surfivor in zijn geheel zodat we ons bereik kunnen vergroten en meer aandacht kunnen vragen voor surftherapie en hulp aan veteranen en hulpverleners met PTSS

  • Een positieve verbetering in het leven van een veteraan of hulpverlener met PTSS. Surftherapie draagt bij aan de vermindering van PTSS symptomen met 36%, vermindering van depressieve klachten met 47% en een toename van zelfredzaamheid met 68%. Deze resultaten komen uit een onderzoek van Dr. Russel Crawford

  • Een gevoel van steun voor de vele veteranen en hulpverleners met PTSS en hun families. Ze staan er niet alleen voor.

Er zijn meerdere manieren waarop je kunt helpen:

  • Doneren: middels een donatie geef je direct geld aan stichting Surfivor. Je kunt zowel zakelijk als privé een donatie doen door onder het kopje "doneer" op de knop te klikken.

  • Sponsoren: met een sponsorbijdrage draag je bij aan het mogelijk maken van de actie van Dare to stand. De opgehaalde bedragen gaat naar de onkosten die gemaakt worden zoals kleding, verblijf en deelname aan de race maar ook een race-board die verplicht is om deel te mogen nemen aan de race. Sponsoren kan zowel zakelijk als privé. Voor bedrijven staat er vanzelfsprekend van alles tegenover zoals een bedrijfslogo op de kleding en het board tijdens de race. Om te zien wat de opties zijn kun je onder het kopje "sponsor" klikken op de knop. Je krijgt dan een overzicht van alle mogelijkheden.

Doneer

Om de programma's van stichting Surfivor voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken zijn ze afhankelijk van giften van donateurs. Kies een gift die bij jou past, groot of klein. Elke euro telt en daar ben ik je dankbaar voor.

 

Sponsor

Sponsor Dare to stand en draag bij aan het realiseren van deze actie. Dit kan zowel privé als zakelijk.

Privé sponsoren

Dat kan door het gewenste bedrag over te maken naar het volgende rekeningnummer:

NL02 INGB 0636 6803 39 t.n.v. Dare to Stand.

Zakelijk sponsoren

Voor bedrijven bied verschillende pakketten aan die allemaal hun eigen extra's bieden, klik op onderstaande links om het sponsordocument te bekijken. 

 SPONSOREN